Шеговито, ама и вистинито – Што вели народот по победата против Германија? Разбудете се, на Ангеловски му истекува договорот!

Шеговито, но и вистинито е по чудниот договор на ФФМ веднаш по Нова година, со кој е планирано популарниот Мрме да биде селектор до јули.

Слични вести...