Симпатизерите на хокејот протестираат – Брутална казна за Њујорк ренџерс, причината е банална

Поради критики упатени кон првиот човек за заштита на хокеарите од повреди во НХЛ лигата, Ренџерс мора да платат глоба од 250 илјади долари

Слични вести...