Сите го сакаа и почитуваа, а тој отпеа една песна и за тимот за кој играа Бошко и Милко Ѓуровски (Видео)

Смртта на музичарот Ѓорѓе Балашевиќ го растажи регионот, тој имаше посветено песна и за неговиот омилен тим.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *