Скакулците од Цирих подготвени за висок лет – Ѓорѓев има нови сопственици во Грасхоперс

Компанија од Хонг Конг, која ја предводи една од најуспешните бизнисменки во Азија, Џени Ванг, го купи мнозинскиот пакет акции на клубот кој е најтрофеен во Швајцарија.

Слични вести...