Скандал во Србија, натпревар мораше да биде прекинат во 12-та минута

Слични сцени неодамна имаше во Еквадор и Колумбија.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *