Флик се мисли дали стартер да биде Милер или Ројс, или можеби да играат заедно

Германскиот селектор има повеќе опции на располагање, може да комбинира повеќе варијанти.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *