Со позитивен дух против коронавирусот – Поздрав на Роналдо што ќе ве насмее (Видео)

Италија има сериозни маки со Коронавирусот, а шегата добро им доаѓа во тешките моменти и за неа се погрижи популарниот ЦР

Слични вести...