Солскјер има нов голем проблем – Толерирал потенцијален силувач кога бил тренер на Молде

Трите жртви на Бабакар Сар, кој е под истрага за силување, потенцираат дека сегашниот менаџер на Манчестер јунајтед одбивал да го изостави Сенегалецот дури и во случаите кога течел процесот во суд.

Слични вести...