Страшна несреќа, среќа што нема жртви: 17-годишна се „залепи“ во оградата (Видео)

Неколку луѓе завршија во болница

Слични вести...

1 Response

  1. 19.11.2018

    […] Излетувањето делуваше многу страшно и можете да го погледнете ТУКА. […]