Хокеари на Бостон во чудна мисија, се бараше заб на мразот во Торонто (Видео)

Напаѓачот на Бруинс, Ник Ричи го загуби забот во финишот на вториот период и веднаш за време на паузата се врати на мразот по загубеното

Слични вести...