Tипувај за ваучер!

Натпреварот заврши 0:0, а точниот резултат го погодија:
Dendi_dota, Atanasjov, dragijevtic, Zmenkinoski, franc.lampard
Честитки за добитниците кои ќе бидат контактирани со email, доколку не добијат порака, нека си го проверат spam фолдерот на нивниот email.

Нa останатите им посакуваме повеќе среќа на идните типувања.

 

- Оглас -

Најнови вести