Тројца играчи во Премиер лигата со симптоми на Коронавирус – најверојатно ќе се прекине и Премиер лигата!

Се чека официјална потврда дали Англија ќе биде третата земја од Топ 5 лигите што ќе го суспендира фудбалскиот шампионат.

Слични вести...