Тројца слават јубилеj – по 50 пат играат Димитриевски, Алиоски и Ристевски

Да се памти јубилејот со победа

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *