Убав гест на фудбалските репрезентативци: Далеку сме само физички, со срцето и душата сме со својот народ

Момците што имаат шанса за историски настап на големо натпреварување донираа опрема што ќе помогне полесно да се справиме со пандемијата.

Слични вести...