Ултимејт фајт има многу легенди, ама вакво ремек-дело има само еден човек (Видео)

Американецот Ентони Петис буквално леташе неколку секунди во воздух и со невиден удар го нокаутира Бен Хендерсон во легендарната битка пред една деценија

Слични вести...