Уживање за љубителите на боречките спортови, УФЦ направи избор на најдобри нокаути во 2021 (Видео)

Организацијата УФЦ наскоро ќе го прогласи најатрактивниот нокаут во ултимејт фајт за 2021 година, а кандидати се пет потези, од кои едниот е од борба на две жени.

Љубителите на ултимејт фајт борбите може да гласаат за својот фаворит. Погледнете ги најдобрите пет нокаути во 2021 година:

- Оглас -

Најнови вести