Вајлдер изеде ќотек, па се чудеше зошто е фрлен пешкирот

Деонтеј Вајлдер беше инфериорен, но сакаше да продолжи да се бори против Фјури и беше бесен на своите тренери, кои ја прекинаа битката

Слични вести...