Веќе немаат проблеми со Ковид-19, ама имаат со пари и им се заканува исфрлање од лига

Фудбалерите на украинскиот прволигаш Карпати вторпат по ред не се појавија на терен и им се заканува автоматска преселба во понизок ранг

Слични вести...