Велковски ќе добива третина плата, сопственикот на Риека вели: И така сме дупка без дно

Бизнисменот Дамир Мишковиќ ,кој е мнозински сопственик на Риека, вели дека мора да има кратење на платите за да се опстане.

Слични вести...