Виртуелен шампион е Гарин, реален победник е Кирјос: Не сум видел поглупаво нешто во животот

Тенис ТВ организираше вирутелен турнир на Индијан Велс, а со мнозинство гласови победник е Чилеанецот, што предизвика рекација кај еден од најконтроверзните тенисери.

Слични вести...