Во Портимоненсе не можат да веруваат: Продадоа Јапонец за 35 милиони евра

Катарскиот клуб Ал-Духаил постави нов национален рекорд за Шоја Накаџима, но ако се верува на шпекулациите, ова е само скратен пат за Јапонецот до ПСЖ.

Слични вести...