За греота – Џабе правеше салта, ВАР му го поништи голот (Видео)

Елвис Камсоба е последниот „настрадан“ со ВАР системот, откако претпладнево по спeктакуларната прослава на голот за Мeлбурн виктори, попусто се радуваше

Слични вести...