Загребска арена станува болница за заразени од Коронавирусот

Од најголемо спортско борилиште во Хрватска, сега ќе се претвори во место за борба против опасниот вирус

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *