Захов заборави дека е голман – Се дриблаше сам и прими смешен гол (Видео)

Чуварот на мрежата на Шкендија направи невиден кикс во 33-тата минута и му остави гол како на тацна на играчот на Работнички, Драган Стојков.

Слични вести...