Зголемени квоти на 64 игри во Супер типот на Sport Life (Фото)

Нови 16 натпревари се дел од понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Од 16-те натпревари, 12 се фудбалски, два се хокеи, додека по еден има од ракометот и американскиот фудбал, или вкупно во Супер типот има зголемени квоти на 64 игри.

Во 15 часот понудата ја отвораат младите репрезентации до 21 година на Грција и Португалија, а во истиот термин ќе започне и мечот од руското првенство помеѓу Аланија и Химки, како и хокеј дуелот помеѓу Магнитогорск и Сибир.

Најголемо внимание привлекуваат трите натпревари од квалификациите за Европското првенство, од кои на два ќе се одлучува за патникот на континенталниот собир.

- Оглас -

Најнови вести