Зголемени квоти на натпревари од четири спорта само во Супер типот на Sport Life (Фото)

Вкупно 16 натпревари од четири различни спорта се дел од понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Доминира фудбалот со девет натпревари, три меча се од хокејот, додека со по два натпревара се застапени кошарката и тенисот.

Најголемо внимание привлекуваат натпреварите од фудбалската Лига на шампиони, а такви во Супер типот ги има вкупно пет, кои се одлична можност за зголемени добивки на вашите тикети. Останатите четири фудбалски натпревари се од азиската Лига на шампиони, Полска и Италија.

Двата кошаркарски натпревари се од НБА-лигата и токму тие ја затвораат денешната понуда, а два од хокеј-натпреварите се од руската КХЛ-лига, додека третиот е од американската НХЛ-лига.

- Оглас -

Најнови вести