Згрме Бебе како Жунињо, Димитриевски го поздрави евроголот за пресврт (Видео)

Страшен гол на Португалецот, како одлична копија на некогашниот мајстор за слободни удари од Лион, а можете да погледнете и како изгледа од перспектива на нашиот репрезентативен голман

Слични вести...