Ги мразат во Германија, си газат во Европа – Лајпциг има 11 години и е најмладиот клуб полуфиналист во ЛШ

Биковите го имаат и најмладиот тренер што успеал да одведе тим меѓу четирите најдобри во Европа.

Слични вести...