Лалињата имаа специјален гостин во Фаро, по него најмногу плаче Холандија (Фото)

Лалињата имаат проблеми во одбраната, што се виде и вчера на пријателскиот дуел со Шкотска и најмногу им недостасува повредениот капитен.

Слични вести...