Како се одвиваше драмата во НБА: Полна сала, Оклахома и Јута подготвени да почнат и тогаш… (Видео)

Навивачите и играчите најпрво беа збунети не знаеја што се чека, а потоа дознаа дека нема шега со пандемијата.

Слични вести...