Нема влез во Косово, автобусот сврте, Ѕвезда се враќа во Белград!

Крај на драмата, познато е кога и каде ќе се игра мечот кој се одложи од политички причини.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *