Петте Квоти на денот во Sport Life вчера беа добитни, тоа е препорака да се уплатат и денешните (Фото)

Обложувалницата Sport Life секој ден објавува по пет квоти на денот како предлози што да одиграте и тоа се најголеми квоти во Македонија за тие игри.

Вчерашните пет предлози беа со вкупна квота од 47.67 и беа добитни, сите пет резултати од мечевите во Лигата на шампионите излегоа како што посакуваа сите коишто уплатија тикет со петте Квоти на денот кои ги нудеше Sport Life.

Тоа треба да биде препорака сериозно да се земат предвид Квотите на денот. За денеска, вкупниот коефициент за петте квоти на денот е 43. Доколку верувате дека може да бидат добитни, уплатете го кодот 790444 и чекајте позитивна разврска на четири меча од ЛШ и еден од аргентинското првенство.

- Оглас -

Најнови вести