Се отвора можност предизвикувач на Џошуа да биде Кобрата

Британскиот боксер имаше закажано меч против Џарел Милер во Њујорк, но Американецот бил позитивен на допинг-тестовите и можно е да му се најде замена.

Слични вести...

1 Response