Ѕвезда ќе биде казнета за навредите кон Ибра и полната ложа на меч без публика

Фотографии и снимки докажуваат дека биле кршени прописите.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *