Милан играше викторија 45 минути, стигна само до реми против СПАЛ (Видео)

Во седмиот меѓусебен меч тимот од Ферара за првпат успеа да не загуби од гигантот во меч што го одбележа евроголот на Флокари.

Слични вести...