Во модерниот свет не важи „пола за нив, пола за мене“ како што вели Атиџе, а тоа најдобро го осети Милан

Возбудлив викенд во кој можеби како никогаш досега фокусот за обложување беше кон нешто што нема врска со спортот.

Слични вести...